Gastenboek

Laura zegt:
Na lang twijfelen heb ik de stap gezet naar PMU. Iedere dag die wenkbrauwen tekenen was ik echt een beetje zat. Ik vond het best spannend maar wat zijn m'n wenkbrauwen mooi geworden zeg! Heel natuurlijk, dat wilde ik graag. Therese luisterde goed naar me en heeft alle tijd genomen, net zolang tot ik volledig tevreden was over de vorm. Geduld heeft ze, haha. Ook bereid ze je goed voor en is ze eerlijk, superfijn. Ik heb weer wenkbrauwen, dankjewel Therese!Ik kom zeker terug!
Machteld Baerends zegt:
Dit jaar kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn man een eyeliner cadeau! Gelijk bij Thérese een afspraak gemaakt. Thérese werkt erg professioneel en heeft mij alle vertrouwen gegeven. Zij luistert goed naar wat je wensen zijn en dat vind ik erg belangrijk. Mijn ogen zien er nu zo mooi uit , echt elke dag is het een feestje als ik opsta en in de spiegel kijk. Ook einde van de dag wanneer ik naar huis ga heb ik nog een mooie oogopslag. Nogmaals super bedankt Thérese!
Marian zegt:
Goed gedaan 2e x . Ben erg blij meel???? zit gelijk, je neemt er ook de tijd voor ????beveel ook mijn vrienden aan ????
Jenny Schreuder zegt:
Een paar maanden geleden heb ik mijn wenkbrauwen bij Thérese bij laten werken. Ik ben supertevreden met het resultaat. Therese neemt er de tijd voor, bespreekt alles met je, en is eerlijk over de resultaten die je kunt verwachten. Dat waardeer ik enorm.
Anja schoofs zegt:
Eindelijk weer de stap durven zetten,en mijn wenkbrauwen laten doen! Voelde me al snel op mn gemak bij Thérèse,en in zeer prof. handen, Een mooi en natuurlijk resultaat! Super bedankt nog, en ik kom zeker terug!
Regina van Ingen zegt:
Sinds een jaar heb ik nu permanente make-up voor mijn wenkbrauwen, lang over nagedacht, maar echt geen moment spijt!! Krijg zoveel mooie reacties! Vandaag weer bij laten werken en het ziet er weer geweldig uit! Voor de dames die nog twijfelen, gewoon doen! Complimenten voor jou Thérèse...
Gea zegt:
Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen. Na 4 jaar geen wenkbrauwen te hebben door chemotherapie heb ik ze weer dankzij Therese. Een vakvrouw die de tijd neemt en luistert naar je wensen. Dankjewel!
Coby Dekker zegt:
Hoi Therese,ik heb er heel lang over na moeten denken of ik permanente make-up zou willen, maar ik wou het graag want ik had bijna geen wenkbrauwen meer! En wat ben ik blij dat ik het bij jou gedaan hebt ze zijn erg mooi geworden ben er erg blij mee! Groetjes Coby
Sanne Ariesen zegt:
Hoi Thérèse, Heb jarenlang getwijfeld of ik zou beginnen met PMU op m'n wenkbrauwen. Toen kwam ik jou tegen, en durfde ik het eindelijk aan. Super blij dat ik het heb gedaan ik ben er tot nu toe elke dag weer helemaal happy mee. Ik sta nu op 'mét wenkbrauwen'! Je hebt het super gedaan en precies m'n eigen vorm ook. Top! Groetjes Sanne.
Jannette zegt:
Hi Therese, Inmiddels knip je de hele familie. Wij zijn een lopende reclamezuil ;-) Of je ons ook allemaal aan de PMU krijgt... Mijn vragen zijn in ieder geval beantwoord met de nieuwe rubriek Veel gestelde vragen...Greetz! Jannette
Getoond 1–10 van 22123