Klanten aan het woord

Monica van Elst, Veenendaal
"In mei 2013 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Het gevolg was een zware periode met bestralingen en chemo. Ik verloor mijn haar, wimpers en wenkbrauwen. Ik heb mijn wenkbrauwen met behulp van poeder en een sjabloon getekend. Dit was voor even een oplossing."

"Mijn laatste chemo was in 2014. Inmiddels gaat het weer goed met me. Mijn hoofdhaar komt langzaam weer terug, net als mijn wimpers, maar mijn wenkbrauwen bleven weg. Ik hoorde van lotgenoten  dat zij dit ook hadden. Wenkbrauwenpoeder was voor mij geen optie meer door de vele ongemakken. Ik moest het te vaak bijwerken. En ’s avonds, nadat ik mijn make-up er afgehaald had, werd ik steeds door de kale wenkbrauwen herinnerd aan mijn ziekte. Daar werd ik zeer verdrietig van."

Nog elke dag blij mee

"In overleg met Thérèse besloot ik om permanente make-up te laten aanbrengen. Thérèse legde goed uit wat ze deed, was heel secuur  met het voortekenen van de wenkbrauwen en ging voorzichtig te werk. En het was een uitkomst! Ik ben er nog elke dag blij mee. Het is gemakkelijk, geen gedoe meer, ik kan zo naar buiten!"Mart de Lange, Ede

"Vandaag voor onze tweede permanente make up behandeling voor de wenkbrauwen ( hairstrokes ) bij Thérèse van Walsem van ‪Way 2 Beauty‬ in ‪Veenendaal‬ geweest.

Jarenlange twijfel

Wij, mijn moeder en ik,  hadden al jaren het idee om wat aan onze wenkbrauwen te laten doen maar durfden gewoonweg niet! Naar aanleiding van een geplaatste advertentie van Way 2 Beauty hebben we toch de stap genomen om een intake gesprek aan te vragen.

Gewoon een goed gevoel

Wij hadden bij Thérèse gewoon een goed gevoel. Ze heeft ons alles goed uitgelegd en gaf ons advies wat het beste bij ons zou passen. Na de eerste behandeling waren wij al razend enthousiast met het resultaat. Deze vrouw levert echt vakwerk! Ik kan iedereen die ook maar enige twijfel heeft, aan raden om eens langs te gaan in haar salon. Wij willen Thérèse ontzettend bedanken!"