Permanente make-up

Een eerlijk advies

Permanente make-up wordt steeds populairder. Begrijpelijk, omdat die je gezicht op elk moment van de dag laat spreken. Denk jij er ook over om permanente make-up te laten aanbrengen? Dan vertel ik je graag wat de mogelijkheden zijn en wat je ervan kunt verwachten. Eerlijk, open en professioneel. Zo werk ik het liefst. Met permanent tevreden klanten als resultaat.Wat is permanente make-up?


Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lip contour perfect in orde te houden, onder alle omstandigheden.

Sporten, zwemmen, slapen... je make-up blijft op z'n plaats en loopt niet uit. Het aanbrengen van permanente make-up is een vak apart. Met een flinterdunne, steriele naald wordt een speciale, huidvriendelijke pigmentatievloeistof vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Ik werk uitsluitend met veilige pigmenten zonder schadelijke stoffen zoals polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) en zware metalen.

Als Nouveau Contour specialiste heb ik een intensieve training gevolgd en blijf ik voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard werk ik met geavanceerde en betrouwbare apparatuur en beschik ik over een officiële vergunning van de GGD.

Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat de behandeling vakkundig en hygiënisch verloopt. Een vergunning van de GGD is verplicht voor specialistes in permanent make-up. De vergunning is het bewijs dat je op hygiënische wijze wordt geholpen.Wat zijn de mogelijkheden? 


Wenkbrauwen: 
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen volledig worden gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Dit kan op twee manieren: met de schaduwtechniek of de 'hairstroke' techniek, waarbij de haartjes worden 'nagebootst' voor een zo natuurlijk mogelijk effect. Ook als je te veel hebt geëpileerd en bijna geen wenkbrauwen meer hebt, maakt permanente make-up je gezicht weer compleet.

Ogen:
Met verschillende kleurstellingen kan permanente make-up het aangezicht en de uitstraling van de ogen veranderen en verfraaien. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht.

Lippen:

Met het aanbrengen van een lipcontour kan een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Je kunt kiezen voor een echte lipliner, maar ook voor een minder opvallende variant die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs de gehele lippen te pigmenteren, waardoor je geen lipstick meer nodig hebt.Voor wie is het geschikt?


Permanente make-up is voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien. Het is makkelijk als je weinig tijd of moeite hebt om je op te maken. Ook als je een bril draagt of als je allergisch bent voor gewone make-up, is het een ideale oplossing. Daarnaast kan permanente make-up je gezicht accentueren, bijvoorbeeld als je wenkbrauwen en wimpers van nature niet zichtbaar zijn.