Kapsalon in Veenendaal

De kapsalon die je haarfijn aanvoelt!

Wie wil het niet? Altijd dezelfde, ervaren kapper die de tijd voor je neemt en je uitgebreid adviseert. Een kapper die jouw wens centraal stelt en omzet in perfectie. Way 2 Beauty heeft het allemaal.

Ervaren én up-to-date

Als gediplomeerd allround kapper met ruim 25 jaar ervaring kan ik aan al je wensen tegemoet komen. Een goed advies begint wat mij betreft bij goed luisteren en eerlijk zijn. Wat je ideeën ook zijn, samen zoeken we naar jouw stijl en het kapsel dat jouw uitstraling het beste accentueert. Om mijn kennis en vaardigheden als kapper op peil te houden, volg ik regelmatig cursussen en workshops. Ook bezoek ik kappersshows en vakbeurzen, zodat ik je kan adviseren over de laatste trends en nieuwste kleuren.

Professionele kappersproducten

In mijn kapsalon gebruik ik de natuurzuivere en milieuvriendelijke producten van Kin Cosmetics, een Spaans merk dat al bestaat sinds 1932. Het assortiment omvat een volledige haarverzorginglijn en producten voor kleuring, permanent en styling. De verzorgende lijn, Kinactif, is onlangs geheel vernieuwd en heeft producten voor ieder haartype met speciale aandacht voor de hoofdhuid. Het nieuw ontwikkelde AIS System zorgt ervoor dat de werkzame stoffen doordringen tot in de binnenste lagen van de haarschacht. De werkzame stoffen zijn pure natuurproducten, zoals macadamia-olie, granaatappel, grapefruit, katoenolie, papaja en lotusbloem.

Nieuwsgierig geworden?

Dan nodig ik je van harte uit mijn kapsalon te bezoeken.
Bel voor een afspraak via 06-45945099 of vul het reactieformulier in.

Tot gauw!