Way2Beauty werkt met veilige pigmenten zonder PAK's en zware metalen

20 Februari, 2017 13:06

Vorige week publiceerde de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) een nieuwsbericht over het feit dat veel zwarte tatoeage- en permanente make-up-inkten (PMU) nog steeds stoffen bevatten die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van consumenten. Natuurlijk een verontrustende uitslag.

Hiermee wordt maar weer het belang benadrukt van het feit dat je het aanbrengen van  permanente make-up aan een gediplomeerde en geregistreerde partij moet overlaten.

Binnen mijn salon voor permanente make up werk ik uitsluitend met veilige pigmenten zonder polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) en zware metalen.

Als Nouveau Contour specialiste heb ik een intensieve training gevolgd en blijf ik voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard werk ik met geavanceerde en betrouwbare apparatuur en beschik ik over een officiële vergunning van de GGD. Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat de behandeling vakkundig en hygiënisch verloopt. Een vergunning van de GGD is verplicht voor specialistes in permanent make-up. De vergunning is het bewijs dat je op hygiënische wijze wordt geholpen.

Wil je meer weten?
Heb je aanvullend nog vragen of wil je meer weten over mijn werkwijze en de materialen waar ik mee werk? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Lees meer over het onderzoek op de site van NVWA: www.nvwa.nl


< Ladiesday | 29 maart .a.s. | Residence Rhenen Binnenkort weer open >