Update Ladies Night 15 april 2016 | GGD keuring

6 April, 2016 14:28

Update Ladiesnight 15 april - keuring GGD
De voorbereidingen voor de Ladies Night van 15 april a.s. zijn in volle gang. Er is een gevarieerd aanbod aan standhouders en het belooft een gezellige en leuke avond te worden.


Werken op locatie, kwaliteit gewaarborgd?

Het blijft altijd leuk om op locatie te laten zien hoe permanente make-up aangebracht wordt.

Uiteraard werk ik met geavanceerde en betrouwbare apparatuur en beschik ik over een officiële vergunning van de GGD. Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat de behandeling vakkundig en hygiënisch verloopt. Deze vergunning is verplicht voor specialistes in permanent make-up en is het bewijs dat je op hygiënische wijze wordt geholpen. Deze eisen gelden ook voor het werken op locatie. Vandaar ook dat een inspecteur van de GGD ter plekke vóór 15 april komt beoordelen of dit goed kan gebeuren.

Zien wij je op 15 april?

Misschien heb je wel eens gedacht aan permanente make-up maar de stap nog niet durven zetten. Of misschien zit je met een aantal vragen. Dan is dit een mooie gelegenheid. Kom vrijdag 15 april van 19.00 uur tot 22.00 uur naar 'Willem aan 't Erf', Ronde Erf 88 in Veenendaal. Gratis entree, een hapje en een drankje én een goed gevulde goodiebag!! Het lijkt mij in ieder geval heel gezellig om je daar te zien en je enthousiast te maken over het mooie vak dat ik heb gekozen!

 


< Ladiesday | 29 maart .a.s. | Residence Rhenen Model gezocht voor Ladies Night 15 april a.s. >