Beautyplein tijdens SamenLoop voor Hoop Veenendaal

6 Mei, 2015 20:50

Beautyplein SamenLoop voor Hoop Veenendaal

UITNODIGING

Op 12 en 13 juni 2015 tijdens de SamenLoop voor Hoop Veenendaal staat het Beautyplein klaar om jou te verwennen met o.a. een knipbeurt, massage en meer! Met verschillende collega's uit het vak willen wij zo een hopelijk mooie bijdrage leveren aan de SamenLoop voor Hoop. De opbrengst van het Beautyplein komt geheel ten gunste van SamenLoop voor Hoop/KWF.

Wat is SamenLoop voor Hoop?

Een SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs sponsorloop waarin teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling maken en daarmee geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. Een SamenLoop voor Hoop staat voor gezelligheid, ontroering en inspiratie; een evenement met ruimte voor een lach en een traan.

De eregasten, mensen die kanker hebben (gehad), staan tijdens deze 24 uur centraal. Wij willen ze graag een hart onder de riem steken. Met dit evenement vieren we een 'Feest van hoop'. We vieren dat veel mensen kanker al overleven en dat we iets tegen de ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex)kankerpatiënten en herdenken we overledenen. Samen kunnen we het verschil maken.

Net zoals in veel plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers dit jaar in Veenendaal een SamenLoop voor Hoop. Er wordt niet alleen gewandeld; er is tijdens die 24 uur van alles te doen. Er is 24 uur muziek, de deelnemende teams kunnen mooie en originele activiteiten organiseren in hun eigen kraam, er wordt in de breedste zin voorlichting gegeven over kanker en er zijn leuke activiteiten.

Jij kunt ook mee doen!
Kijk op de website van de SamenLoop voor Hoop voor meer informatie.

======================================================

< Ladiesday | 29 maart .a.s. | Residence Rhenen Hoe werkt Permanente make-up? >