Actueel

MasterClas

Yes! Het aftellen is begonnen. Op zaterdag 5 oktober vindt er een Master Class plaats in Almere gegeven door Verica Blasko Eerst de schoolbanken in voor een stuk theorie. Daarna oefenen op latex, om de dag te eindigen met een echt model. Wie is Verica Blasko Verica komt uit Servië en is vooral bekend vanwege haar schaduw techniek voor eyeliner en lippen.Zij geeft de masterclass voor het eerst in Nederland en ik ben er bij! Meer informatie? 
Wil je meer weten over de schaduw methode en wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het Lees meer

Master Class

Yes! Het aftellen is begonnen. Op zaterdag 5 oktober vindt er een Master Class plaats in Almere gegeven door Verica Balsko. Eerst de schoolbanken in voor een stuk theorie. Daarna oefenen op latex, om de dag te eindigen met een echt model. Wie is Verica Blasco? Verica komt uit Servie en is vooral bekend vanwege haar schaduwtechniek voor eyeliner en lippen.

Way 2 Beauty gesloten 29/6 - 3/7 | PMU Trainingsdagen Oostenrijk

  De koffer wordt weer gepakt! Van 21 juni t/m 23 juni is Way 2 Beauty gesloten in verband met een aantal Permanente Make-Up trainingsdagen in Oostenrijk. Samen met 2 beauty collega's ben ik weer te gast bij Caroline ten Kloese in haar salon CARO Cosmetics voor een intensieve training. Het is super tof om samen met collega's aan de slag te gaan. Niet alleen om nieuwe technieken te leren maar ook om zelf als ervaringsdeskundige in de stoel te liggen. Dit alles om straks in onze eigen salon een nog beter resultaat bij onze klanten te kunnen zetten.

Zomervakantie | Way 2 Beauty gesloten

Nog een aantal weken en dan breekt de vakantieperiode weer aan. Vanaf vrijdag 27 juli is Way2Beauty daarom gesloten. De eerste mogelijkheid voor een afspraak na de vakantie is op 16 augustus.

Nog voor de vakantie een afspraak?  De agenda stroomt al aardig vol met afspraken. Wil je nog voor de vakantie een afspraak maken, wees er dan snel bij.

Permanent make-up world conference | 4 en 5 nov 2017

Op 4 en 5 november vindt in Amsterdam hét congres plaats voor permanente make-up.   Deelnemers en sprekers van over de hele wereld komen deze dagen naar het Marriott hotel om demonstraties te bekijken, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe technieken te leren.   Uiteraard ben ik daar ook bij! Vandaar dat Way 2 Beauty op 3 november alleen 's ochtends is geopend.        

In actie voor KWF | Bezoek ons op het SamenLoop voor Hoop BeautyPlein

Op 9 en 10 juni a.s. vindt op het evenemententerrein (de schaatsbaan) de tweede editie plaats van de SamenLoop voor Hoop Veenendaal. Met ruim 60 teams een van de grootste SamenLopen van Nederland. Na de succesvolle eerste editie in 2015, waar € 100.

Ladiesday | 29 maart .a.s. | Residence Rhenen

Zin in een gezellige en ontspannen middag? Kom woensdagavond 29 maart naar de Ladiesday bij Residence Rhenen en laat je inspireren. Van 14.00 uur tot 17.00 uur staan diverse lokale ondernemers voor je klaar om er een gezellige middag van te maken. Residence Rhenen verzorgt de High Tea.

Way2Beauty werkt met veilige pigmenten zonder PAK's en zware metalen

Vorige week publiceerde de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) een nieuwsbericht over het feit dat veel zwarte tatoeage- en permanente make-up-inkten (PMU) nog steeds stoffen bevatten die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van consumenten. Natuurlijk een verontrustende uitslag. Hiermee wordt maar weer het belang benadrukt van het feit dat je het aanbrengen van  permanente make-up aan een gediplomeerde en geregistreerde partij moet overlaten. Binnen mijn salon voor permanente make up werk ik uitsluitend met veilige pigmenten zonder polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) en zware metalen. Als Lees meer

Binnenkort weer open

In verband met familieomstandigheden is Way 2 Beauty de afgelopen periode gesloten geweest. Vanaf vrijdag 13 januari a.s. is Way 2 Beauty echter weer geopend en is het ook weer mogelijk om telefonisch afspraken te maken.
Dank! Hierbij wil ik iedereen bedanken voor alle steun die wij als gezin en familie de afgelopen periode hebben mogen ontvangen.

Way2Beauty tijdelijk gesloten

In verband met familieomstandigheden is Way2Beauty de komende periode gesloten. Alle reeds gemaakte afspraken komen te vervallen. De betreffende klanten zullen hiervan op de hoogte worden gebracht.

Beperkte bereikbaarheid
Tijdens de komende periode is Way2Beauty telefonisch niet bereikbaar.
Getoond 1–10 van 22123